Alchemy of Touch Massage

Alchemy of Touch Massage

Hallå, hallå på er alla denna måndag! Det är så roligt att det är så många som följer mig här på bloggen och jag hoppas att dagens första inlägg ska vara ett sådant inlägg som ni kommer kunna ha nytta av att läsa. Jag tror nämligen att flera av er kanske skulle vara intresserade av att få massage här i Smedjebacken. Efter att jag under flera veckors tid gått omkring med smärtor i rygg och nacke som inte gav med sig så bestämde jag att se om inte en massage kunde hjälpa, och det gjorde det. Jag gick till ett företag som heter Your Moment och fick en massage som löste upp spänningar och värk. 

Jag har tidigare i livet fått massage fast det var flera år sedan. Jag har då fått vanlig klassisk massage men när jag kom till Your Moment så fick jag en annan typ av massage i Smedjebacken som heter Alchemy of Touch Massage, och det var en massage som verkligen var ytterst effektiv mot min värkande nacke och rygg. Det här är en slags massage som är särskilt effektiv mot spänningar och värk men även mot stress. Det går även att avsluta massagebehandlingen med healing för ett extra läkande energiarbete. Jag känner att denna massage var så bra så därför bestämde jag att skriva ett inlägg i bloggen för att dela det här med er, för att om möjligt kunna vara till hjälp. Det finns så många personer som lider både av stress och värk, och är det så för er och att ni dessutom befinner er i Smedjebacken med omnejd så borde ni ta er till Your Moment för att få massage. 


Kommentarer är stängda.