Ett seriöst företag inom fillers

Ett seriöst företag inom fillers

Fillers, det ska det här inlägget handla om för jag har varit hos en salong och förstorat läpparna. Det har blivit alltfler personer som har börjat intressera sig för fillers, och jag tänkte därför att jag skulle skriva ett inlägg med en rekommendation till alla er läsare i Sundsvall som är intresserade av fillers. När det var jag som sökte efter en salong inom fillers i Sundsvall så upptäckte jag en som ligger en liten bit bort, och det är Shape Your Beauty Sweden

Det kändes tryggt att vända sig till dem eftersom det är en läkare som är ytterst ansvarig. För ett tag sedan läste jag i tidningen om några personer som hade vänt sig till ett annat företag som erbjuder fillers, och det var ett oseriöst företag och de hade blivit skadade efter att ha varit där, och en person hade fått stora knölar i läpparna som inte gick att få bort. Det är tyvärr så att när någonting ökar i popularitet, som fillers, då ser vissa personer sin chans till att tjäna pengar. Att de sedan inte har rätt utbildning eller kompetens verkar inte spela någon större roll för dessa skrupelfria personer. När det var jag som letade efter någon salong som erbjuder fillers i Sundsvall med omnejd var jag därför väldigt noga med att kolla upp så att den var seriös. Jag kan verkligen rekommendera er att ni vänder er till Shape Your Beauty Sweden för hos dem kan ni lita på att behandlingen utförs professionellt och att resultatet blir bra. De erbjuder både botox- och fillersbehandlingar och till en kostnad som inte är alltför hög. Jag är supernöjd med resultatet och jag har nu förbättrat mina läppar så att de ser ut som jag ville. 


Kommentarer är stängda.