Jag fann en mekaniker i Kramfors

Jag fann en mekaniker i Kramfors

God måndag alla mina kära läsare och välkomna till bloggen. Hur har helgen varit för er del? Jag har mest legat framför teven och sett på film. Nu är det i vilket fall dags för ett inlägg och vad jag kommer att ta upp med er nu kommer att bli om en mekaniker. Jag hade ju fått problem med ett fordon som jag använder i arbetet på min gård och insåg att jag inte klarade av att reparera fordonet själv, och jag bestämde mig för att se om jag inte kunde finna en mekaniker i Kramfors med omnejd. Jag behövde inte söka mer än någon minut på nätet så hittade jag ett företag alldeles i närheten som heter PeMa Kraft AB, och då föll det sig naturligt att jag hörde av mig till dem. 

Det här var exakt ett sådant företag som jag behövde just då när det där fordonet inte fungerade som det skulle, för denne mekaniker kunde laga fordonet så jag kunde börja använda det igen bara efter en dag. Jag tycker att det är bra att jag skriver ett inlägg om PeMa Kraft AB för jag kan tänka mig att det säkert sitter någon och läser det här inlägget nu som även hen behöver en mekaniker i Kramfors med omnejd, och inte nog med att dem som driver det här företaget, de är två stycken till antalet, kan anlitas av alla i eller i omnejd av Kramfors som behöver en mekaniker som kan laga fordon, dessa killar som driver företaget reparerar även anläggningsmaskiner, så PeMa Kraft AB är ett företag som jag menar kan vara till nytta och till glädje för riktigt många personer. Det var vad jag hade på hjärtat för tillfället, vi hörs! 


Kommentarer är stängda.