Massage hjälper mot värken

Massage hjälper mot värken

Hej på er alla som har kommit in här på min hörna på nätet för att få höra om vad jag hade tänkt att ta upp med er idag. Det här med att jag har hittat ett företag som vänder sig till alla i Tierp som vill få massage kommer det att bli ett litet inlägg om för jag har fått massage som jag blev så nöjd med. Nu ska jag berätta för er att företaget som jag gick till för att få en behandling i massage heter Fredriks Massage, och det var verkligen inte en dag för tidigt att jag fick massage eftersom jag har kroniska smärtor i stort sett i hela kroppen. Har säker med att göra med att jag arbetat i skolbespisningen i hela mitt vuxna liv och det är många tunga lyft, man börjar bli lite sliten i kroppen helt klart. 

Jag vet att många av er läsare också har tunga jobb. Flera av er är kvinnor och har i likhet med mig säkert inte haft det så lätt alla gånger med ansvar både för hem och familj och så ett tungt arbete, ofta inom vården, även om jag för egen del jobbar i ett skolkök. Jag vill såklart kunna vara till hjälp och även om jag inte kan göra något åt era förslitningsskador så är det minsta jag kan göra för er att rekommendera er det här företaget inom massage i Tierp med omnejd. Jag tycker att ni alla verkligen är värda att få en massage för det kommer att göra er gott. Självklart kan jag bara gratulera er som inte har något problem med värk i kroppen, men även ni hade säkert tyckt att det var avkopplande med en massage. Fredriks Massage är för alla i Tierp med omnejd som vill få massage. 


Kommentarer är stängda.