Tips på en målare i Täby

Tips på en målare i Täby

Äntligen fredag och den här berömda fredagsfeelingen har nu inträtt, i alla fall känner jag så och jag hoppas att ni känner detsamma! Brorsan och hans fru har bjudit hem mig på middag ikväll och sist jag var där var för en månad sedan, och då hade de precis fått det målat och tapetserat i villan, och jag var en av de första som fick skåda resultatet. När jag såg hur snyggt det blev så fick även jag lust att måla och tapetsera om i min lägenhet, och jag ska ta och höra av mig till samma målare i Täby som brorsan, för jag förstod att med deras hjälp så kommer det inte bli annat än ett grymt bra resultat. Ni vet ju om att jag delar med mig om precis allt i den här bloggen men det är ju bara det att jag alltid har så mycket att ta upp, så därför har det dröjt med just det här inlägget som ska handla om det här med att jag tänkte att ni ville veta till vilken målare i Täby det var som min brorsa och hans fru anlitade, det var AÅMO bygg AB

Om jag förstod brorsan rätt så är det här ett företag man kan vända sig till om man behöver hjälp med antingen någonting inom måleri eller om man behöver hjälp med en renovering, även totalrenovering går det att få hjälp med, och det gör ju att jag är säker på att det är flera av er som kommer hit till bloggen som skulle vilja anlita det här företaget och någon av deras målare i Täby, och givetvis är det möjligt att få hjälp även i omnejderna. Brorsan var inte bara nöjd med att jobbet utförts så kvalitativt utan också för att det inte var särskilt dyrt att anlita företaget, vilket såklart gjorde honom glad! 


Kommentarer är stängda.