Kbt mot min ätstörning

Kbt mot min ätstörning

Det är fredag idag och det ska bli tacos ikväll, och även ni har säkert lite fredagsmys planerat? Jag ska iväg till jobbet snart och eftersom det är fredag idag är det inte en vanlig jobbdag, för på fredagarna får jag ledigt redan efter klockan 14 eftersom jag varje fredag går på kbt i Luleå hos ett företag som heter Norrbottens Kognitiva Terapi & Utbildningscenter

Jag har haft en del problem som har blivit mycket bättre sedan jag började med kbt i Luleå hos Norrbottens Kognitiva Terapi & Utbildningscenter. Jag är så glad att jag har en förstående chef som ger mig ledigt, men han är en klok person som förstår att det är viktigt att ta hand om sin hälsa, både den kroppsliga såväl som den mentala. Vi kan alla ha olika slags problem på det psykiska planet, och alla tillstånd, i stort sett, går det att göra någonting åt. Kbt passar inte för alla, men det är i alla fall en metod som har visat sig effektivt för många, så kanske det här kunde vara någonting för dig? För egen del är det ätstörningar som är boven i dramat. Det är ett självskadebeteende och nu får jag lära mig att programmera om mitt sätt att tänka, och det fungerar bra på mig, men jag har ett öppet sinne och det är aldrig en bra sak att redan från början vara negativt inställd, för då blir det såklart svårt att bli hjälpt, oavsett vad det är för slags hjälp. Mitt bästa tips till er som har ett psykiskt problem (inte sjukdom), är att ta kontakt med Norrbottens Kognitiva Terapi & Utbildningscenter och deras psykolog. Det är i alla fall inget farligt som kan hända om ni bestämmer er för kbt i Luleå. 

Kommentarer är stängda.