Vår tjusiga fiskbensparkett

Vår tjusiga fiskbensparkett

Hejsan igen på er alla och nu kommer jag att börja den här dagen med ett inlägg som ska handla om fiskbensparketten som vi har fått i vardagsrummet. Vi har ju rustat upp huset i omgångar sedan vi köpte det. Först började vi med fasaden så att utsidan blev riktigt snygg, efter det blev det en köksrenovering och nu har vi vänt oss till ett företag som lägger fiskbensparkett i Uppsala, och det är verkligen ett urtjusigt golv som vi fick genom att vi vände oss till företaget Svetra AB. 

Jag var först inne på att vi skulle skaffa oss laminatgolv men det var min fru som var pådrivande och inte kunde tänka sig något annat än en fiksbensparkett. Nu är jag såklart glad över att hon fick sin vilja igenom för den här fiskbensparketten är faktiskt så otroligt vacker och det lyfter hela vardagsrummet flera nivåer. När det var dags att hitta ett företag som både säljer fiskbensparkett i Uppsala och lägger in den så visade det sig att Svetra AB är ett företag som säljer själva parketten och så har de samarbete med golvläggningsföretag i hela Sverige så att oavsett var man bor så kan man erhålla fiskbensparkett i högsta kvalitet av Svetra AB. Jag tycker alltid om att dokumentera saker i bilder, och givetvis har jag tagit bilder på hur det såg ut före att fiskbensparketten kom på plats och efteråt. Ni som följer mig på Instagram kan kika in på mitt konto där så ska ni med egna ögon få se vilket fantastiskt resultat det blev. Jag vill också tipsa er om att gå in på hemsidan som Svetra AB har och där läsa mer. 

Kommentarer är stängda.