Thujor är vackra att ha som häck

Thujor är vackra att ha som häck

När jag köpte min villa var det ett staket runt trädgården som var både murket och färgen hade flagnat, det var det fulaste staketet jag sett och jag rev det. Eftersom jag alltid har älskat gröna växter så bestämde jag att jag skulle ha en häck och först var jag inne på en granhäck men så besökte jag en kollega till min fru som hade en fantastisk thujahäck och när jag såg den så förstod jag att det var en sådan jag ville ha. Jag har inga gröna fingrar så jag bestämde att anlita något företag som kan plantera thujor i Skåne, och jag fann vad jag sökte och de kom hem till oss och planterade en häck. Det var för 2 år sedan och nu har häcken växt några decimeter och den är så snygg och jag kan verkligen rekommendera det här företaget till er som önskar få hjälp av ett företag som kan plantera thujor i Skåne. 

Det är en tålig växt som passar bra i vårt svenska klimat och jag skulle tro att det är en växt som trivs i de flesta klimatzoner och det är närapå omöjligt att ta kål på plantorna så det är en bra växt även för alla som inte har gröna fingrar. Men en sak är i alla fall säker och det är att efter att jag flyttat hit blivit alltmer intresserad av trädgårdsarbete och jag har köpt ett växthus som jag ska ha tomatplantor i till sommaren. Det är roligt och rogivande att påta i landen och få sätta sin egen prägel på trädgården. Nu går klockan och jag ska snart sätta igång med att hugga lite ved så det är nog dags nu att sätta punkt för den här gången om detta inlägg om det här med att få hjälp med att plantera thujor.


Kommentarer är stängda.